fbpx

Gratis videotraining:
Rust en zelfliefde ervaren door contact te maken met je lichaam en gevoel

Gevoelens, emoties, gedachten, we hebben ze allemaal. Maar wat nou als we er nooit de ruimte voor nemen en ze met ons aan de haal gaan? Over het algemeen voel je je dan redelijk onrustig, veroordeel je jezelf, en ben je misschien wel aan het vluchten voor- of vechten tegen wat er in je omgaat.

In deze videotraining neem ik je mee in wat er precies gebeurt, en wat key is om te doen om (je beter) te voelen. Hoe je de verbinding met jezelf weer kan vinden, in liefde en acceptatie.
Én hoe je je weer met je lichaam verbindt, voor meer rust.

gwenn rode muur 800x800

Herken je dit?

R

Je weet dat je veel te bieden hebt als je in je kracht staat en ondanks dat je hierin al stappen hebt ondernomen word je nog te vaak gesaboteerd door zelfkritiek.

R

Ondanks dat je graag meer vanuit zachtheid zou willen leven geef je je gevoel en intuïtie niet de ruimte die je zou willen en heb je de neiging om toch in de controle modus of ‘doen’ te schieten.

R

Dankzij de ontwikkeling die je hebt doorgemaakt merk je dat oppervlakkige relaties niet meer bij je passen en je verlangt naar diepgang in relaties en betekenisvol werk.

R

Je weet welke richting je op wil en gelooft ook dat dat mogelijk is voor jou, je ervaart alleen nog geen plezier in de weg ernaartoe en het voelt alsof je alles alleen moet doen en je maar langzaam vooruit gaat.

In 2013 liep ik vast na jarenlang de gangbare paden bewandeld te hebben van studeren en een carrière beginnen. Het voelde leeg, vermoeiend en oppervlakkig. Ik voelde diep van binnen dat het anders kon. Ik verlangde naar een leven vol vrijheid en plezier waarin ik helemaal mezelf kan zijn en alle golven, ups en downs, helemaal kan berijden. Een leven waarin ik mag stralen en mag huilen, een leven waarin alles gevierd wordt. Ik gooide het roer om en begon mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid en geluk.

Ik begon met yoga en mindfulness, en volgde verschillende cursussen. Daarna ging ik alleen op reis naar Nepal en India om me meer te verdiepen in yoga en meditatie. Bij terugkomst ging ik door met cursussen, deed ik ayahuasca’s, bezocht retraites, een vision quest en bezocht verschillende burn festivallen. Dit veranderde mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leefde enorm!

Maar de verandering kwam pas echt toen ik 1 op 1 coaching ontving en me onderdompelde in de wereld van tantra. Daarbij zakte ik zo diep in mijn lichaam en leerde ik uitdrukking te geven aan alles waar ik tot dan toe zo bang voor was geweest en zo veroordeeld had. De kracht van coaching waarmee ik me razendsnel bewust werd van patronen en me ontwikkelde en zoveel heb kunnen verbeteren aan mijn mindset (goud!) en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven. En de waanzinnigheid van tantra waarmee ik zoveel tools heb geïntegreerd in mijn leven om diepe verbinding met mezelf, mijn lijf en het leven te ervaren, en zowel de kracht als de zachtheid in mezelf heb gevonden.

Dit is mijn verhaal in een notendop. En alles waarin ik me heb ondergedompeld integreer ik ook in mijn coaching. Ik geloof in een lichaamsgerichte aanpak in combinatie met de bewustwording die je krijgt van coaching. En zo is bij mij de combinatie coaching & sensual practices ontstaan. Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. Coaching gaat over het stellen van goede vragen die zorgen dat je je bewust wordt van dingen waardoor je betere keuzes kan gaan maken, keuzes maken die beter passen bij wie jij bent.