fbpx

Gratis masterclass:

Thuiskomen in jezelf

van gehaast en in je hoofd naar ontspannen en in je lichaam

 

 Deze masterclass is bedoeld voor vrouwen die

R

Voelen dat er een leven met meer ontspanning en overvloed mogelijk is, maar het is op dit moment nog niet hun realiteit. 

R

Nieuwsgierig zijn naar hoe verbinding met het lichaam hen in deze transformatie kan dienen.

R

Voelen dat ze veel bezig zijn met de mening van anderen en ernaar verlangen meer te voelen en doen wat zij zelf willen.

R

Meer liefde, zachtheid en kracht in en voor zichzelf willen ervaren en een positief zelfbeeld willen creëren.

R

Op zoek zijn naar praktische tools om gemakkelijk meer innerlijke rust in de drukte van je dag en hoofd te brengen.

Je leert in de masterclass

R

Hoe jouw lichaam, met name je zenuwstelsel, werkt.

R

Wat er gebeurt op het moment dat je je gehaast of opgejaagd voelt.

R

Wat je kan doen om jezelf weer in rust, ontspanning en verzachting te brengen.

R

Hoe je uit de stress-afleiding cyclus kan stappen.

Hoe ik het leerde

In 2013 liep ik vast na jarenlang de gangbare paden bewandeld te hebben van studeren en een carrière beginnen. Het voelde leeg, vermoeiend en oppervlakkig. Ik voelde diep van binnen dat het anders kon. Ik verlangde naar een leven vol vrijheid en plezier waarin ik helemaal mezelf kan zijn en alle golven, ups en downs, helemaal kan berijden. Een leven waarin ik mag stralen en mag huilen, een leven waarin alles gevierd wordt. Ik gooide het roer om en begon mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid en geluk.

Ik begon met yoga en mindfulness, en volgde verschillende cursussen. Daarna ging ik alleen op reis naar Nepal en India om me meer te verdiepen in yoga en meditatie. Bij terugkomst ging ik door met cursussen, deed ik ayahuasca’s, bezocht retraites, een vision quest en bezocht verschillende burn festivallen. Dit veranderde mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leefde enorm!

Maar de verandering kwam pas echt toen ik 1 op 1 coaching ontving en me onderdompelde in de wereld van tantra. Daarbij zakte ik zo diep in mijn lichaam en leerde ik uitdrukking te geven aan alles waar ik tot dan toe zo bang voor was geweest en zo veroordeeld had. De kracht van coaching waarmee ik me razendsnel bewust werd van patronen en me ontwikkelde en zoveel heb kunnen verbeteren aan mijn mindset (goud!) en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven. En de waanzinnigheid van tantra waarmee ik zoveel tools heb geïntegreerd in mijn leven om diepe verbinding met mezelf, mijn lijf en het leven te ervaren, en zowel de kracht als de zachtheid in mezelf heb gevonden.

Dit is mijn verhaal in een notendop. En alles waarin ik me heb ondergedompeld integreer ik ook in mijn coaching. Ik geloof in een lichaamsgerichte aanpak in combinatie met de bewustwording die je krijgt van coaching. En zo is bij mij de combinatie coaching & sensual practices ontstaan. Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. Coaching gaat over het stellen van goede vragen die zorgen dat je je bewust wordt van dingen waardoor je betere keuzes kan gaan maken, keuzes maken die beter passen bij wie jij bent. 

 

Gratis masterclass:

Thuiskomen in jezelf

van gehaast en in je hoofd naar ontspannen en in je lichaam

 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lichaamsgerichte inspiratie ontvangen via de mail? Maar niet elke dag of elke week? Dan is deze nieuwsbrief voor jou! Vul je gegevens in en meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!