fbpx

Thuiskomen in je lichaam

 

Creëer rust in jezelf en ervaar de magie van jouw vrouwelijkheid met Sensual & Embodiment practices.

Je weet dat er meer in jou zit

 

Je bent al enige tijd bezig met verschillende vormen van bewustwording en je weet dat er een leven voor jou mogelijk is met meer ontspanning, plezier en overgave. Het lukt je alleen nog niet om vanuit diep vertrouwen te leven.

Als je getriggerd wordt kan je daarin blijven hangen totdat je in een negatieve spiraal terecht komt en dan is het lastig om daaruit te komen.

Je bent moe van de interne strijd en jezelf pushen en verlangt naar een leven waarin dingen meer vanzelf gaan en je je empowered voelt.

Met het programma creëer je door middel van lichaamsgerichte Sensual & Embodiment oefeningen rust en een diep vertrouwen in jezelf.

Je komt weer thuis in jezelf, in je vrouwelijke zachtheid en kracht, en ervaart dat je allang goed genoeg bent zoals je nu bent. Je ruimt de onrust op waardoor er ruimte komt voor diepe liefde voor jezelf en een diep vertrouwen.

Bekijk hier een sfeervideo van het programma

Laat me je vertellen wat het je brengt

 

Na het volgen van dit programma heb jij alle tools om jezelf op een lichaamsgerichte manier van onrust naar rust te brengen. 

Van ‘doen’ naar ‘zijn’ en van ‘overleven’ naar ‘leven’. 

Dit programma is een cocon waarin je thuis kan komen in jezelf. Om dat hoofd dat altijd maar doorgaat te laten rusten in het lichaam, en in je lichaam weer terug te komen bij jouw innerlijke waarheid, authenticiteit. Zodat je duidelijkheid ervaart over wat je wil. En leert hoe je in zachtheid bij jezelf aanwezig kan zijn, in liefdevolle intimiteit. Én hoe je je innerlijke kracht en zelfvertrouwen kan ervaren en vergroten.

‘Your body will never lie to you. Your mind will play tricks, but the way you feel in your heart, in your gut, is the truth’

– Miguel Ruiz –

Dit programma is voor jou als…

R

Je de magie van jouw vrouwelijkheid in het dagelijks leven wil ervaren.

R

Je verlangt naar meer rust, zelfliefde en verzachting in jezelf en begrijpt dat het verdiepen van de relatie met je lichaam de manier is om dit te bereiken.

R

Je klaar bent om naar jouw innerlijke waarheid te gaan luisteren, jouw intuïtie, de stemmen van je lichaam, die over het algemeen een stuk zachter ‘praten’ dan je hoofd.

R

Je verlangt naar duidelijkheid over wat je wil én het zelfvertrouwen om hier ook voor te gaan staan.

R

Je klaar bent om jezelf uit het vecht/vlucht/bevries patroon te halen en hiervoor in de plaats een nieuw patroon van zelfregulatie wil creëren.

R

Je graag beter voor jezelf wil zorgen op alle vlakken.

R

 Je bereid bent om door het ongemak, en het gevoel van oncomfortabel zijn heen te gaan om al het eerdergenoemde in jouw leven te creëren.

Wat ik geloof

 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een diep vertrouwen in zichzelf te voelen en vanuit ontspanning een leven te creëren waar je je gelukkig over voelt. Je weer verbinden met jezelf en alles van jezelf omarmen is de sleutel tot geluk, gezondheid en innerlijke vrijheid.

Een groot misverstand is dat je het allemaal alleen moet kunnen, dat is niet zo. Voor de meeste mensen is het krijgen van de juiste tools precies datgene dat ze nodig hebben om de verbinding met zichzelf terug te vinden en de eerste stappen te zetten in de richting die ze op willen.

Om weer in contact te komen met je lichaam, je gevoel, je vrouwelijkheid en je zachtheid werk ik met lichaamsgerichte oefeningen. Dat zijn oefeningen die de verbinding met je lichaam vergroten en veel effectiever kunnen zijn dan heel veel praten omdat we dan bepaalde dingen daarmee daadwerkelijk ervaren in plaats van praten over wat we willen ervaren.

Dit programma

 

Dit programma gaat over embodiment – belichaming. Je leert je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. En een liefdevolle, nieuwsgierige houding zodat je levensenergie kan stromen. Je jezelf en het leven kunt ontvangen. Open, zacht en ontvankelijk.

‘Everything you need to know is within you. Listen. Feel. Trust the body’s wisdom.’

– Dan Millman –

Wat het programma je oplevert

R

Een levendig, vrouwelijk, sensueel gevoel op dagelijkse basis.

R

Meer energie, zin, en genieten van het leven.

R

Meer diepgang in jezelf wat zorgt voor meer diepgang in de relaties met je omgeving.

R

Tools om je zenuwstelsel te reguleren zodat je jezelf in ontspanning kan brengen. Je kan zo op een gezonde manier met emoties om kan gaan.

R

Een sterke relatie met je lichaam als fundament waardoor je signalen van lichaam duidelijk hoort en hiernaar kunt handelen.

R

Je gaat hierdoor minder snel over je grenzen heen.

R

Je ervaart duidelijkheid over wie je bent en wat je wil en gaat authentieker leven.

R

Je vergroot je innerlijke kracht, en je gaat voor je eigen gevoel van veiligheid zorgen.

R

Je leert hoe je jouw gezonde vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten in balans kan brengen.

R

En nog veel meer.

Hoe ik het leerde

 

In 2013 liep ik vast na jarenlang de gangbare paden bewandeld te hebben van studeren en een carrière beginnen. Het voelde leeg, vermoeiend en oppervlakkig. Ik voelde diep van binnen dat het anders kon. Ik verlangde naar een leven vol vrijheid en plezier waarin ik helemaal mezelf kan zijn en alle golven, ups en downs, helemaal kan berijden. Een leven waarin ik mag stralen en mag huilen, een leven waarin alles gevierd wordt. Ik gooide het roer om en begon mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid en geluk.

Ik begon met yoga en mindfulness, en volgde verschillende cursussen. Daarna ging ik alleen op reis naar Nepal en India om me meer te verdiepen in yoga en meditatie. Bij terugkomst ging ik door met cursussen, deed ik ayahuasca’s, bezocht retraites, een vision quest en bezocht verschillende burn festivallen. Dit veranderde mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leefde enorm!

Maar de verandering kwam pas echt toen ik 1 op 1 coaching ontving en me onderdompelde in de wereld van tantra. Daarbij zakte ik zo diep in mijn lichaam en leerde ik uitdrukking te geven aan alles waar ik tot dan toe zo bang voor was geweest en zo veroordeeld had. De kracht van coaching waarmee ik me razendsnel bewust werd van patronen en me ontwikkelde en zoveel heb kunnen verbeteren aan mijn mindset (goud!) en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven. En de waanzinnigheid van tantra waarmee ik zoveel tools heb geïntegreerd in mijn leven om diepe verbinding met mezelf, mijn lijf en het leven te ervaren, en zowel de kracht als de zachtheid in mezelf heb gevonden.

Dit is mijn verhaal in een notendop. En alles waarin ik me heb ondergedompeld integreer ik ook in mijn coaching. Ik geloof in een lichaamsgerichte aanpak in combinatie met de bewustwording die je krijgt van coaching. En zo is bij mij de combinatie coaching & sensual practices ontstaan. Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. Coaching gaat over het stellen van goede vragen die zorgen dat je je bewust wordt van dingen waardoor je betere keuzes kan gaan maken, keuzes maken die beter passen bij wie jij bent.

Testimonials

Mirthe Loohuis

Van dit programma heb ik geleerd hoe ik goed kan luisteren naar de signalen van mijn lichaam. Ook heb ik geleerd hoe ik de energie weer kan laten stromen, waardoor ik de verbinding met mezelf weer voel. De verschillende oefeningen sluiten fijn aan om jezelf in je kracht te zetten, goed naar je emoties te luisteren en jezelf in beweging te brengen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte en vrijheid in je gedachten waarbij zelfreflectie en zachtheid naar jezelf toe er mag zijn. Zeer waardevol!

Mariët Slagter

Het programma heeft mijn ogen geopend in de variëteit in oefeningen die op elk moment voor je lichaam kunt doen. Zoveel verschillende aspecten, zo breed inzetbaar. Het is een programma die je meeneemt je lichaam in, van geluid tot gevoel. Het laat je meer voelen en leren van je lichaam, beseffen dat het lichaam je zoveel te vertellen heeft. Maar nog meer dat je lichaam je kan ondersteunen, en zelfs voorwijzen welke kant er op gegaan mag worden.

Ingeborg Stavast

Ik vond het heel fijn om meerdere oefeningen en technieken te leren die ik in verschillende settings kan gebruiken om weer terug in mijn lijf te komen en om te ontspannen. Het is een uitgebreid programma en zo kan ik integreren wat het beste bij mij past. Ik was positief verrast door de diversiteit aan oefeningen waarvan er ook echt een aantal helemaal nieuw waren voor mij.

Elsemiek Derkman

Door het programma heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen en heb ik geleerd hoe ik beter vanuit mijn lichaam kan voelen en denken. De verschillende oefeningen hebben hieraan bijgedragen en zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. De toegevoegde meditatie vond ik ook erg fijn.

Renée Sleegers

Ik merkte tijdens het bekijken van de videos dat ik me opnieuw weer bewust werd van hoe belangrijk het is om in contact te zijn met je eigen gevoel, de signalen van je eigenlijk lichaam.

Eline Hartgers

Ik heb met dit programma even bewust gekozen voor rust. Even stoppen met doorgaan en door
rennen maar even bewust tijd inplannen om in het lichaam te komen.

Na het volgen van dit programma ervaar jij:

 

R

Meer ontspanning

R

Meer energie, je voelt letterlijk de levensenergie stromen en wordt wakker

R
Meer joy, je voelt de vreugde in jezelf omdat je jezelf weer voelt
R
Meer rust en aanwezigheid
R
Meer zelfliefde en tevredenheid
R

Een gevoel van thuiskomen in jezelf

Dit krijg je

10+ video’s met lichaamsgerichte – Embodiment oefeningen
+
Uitgebreid werkboek
+
3 Geleide meditaties
+

Bonus:

Toegang tot besloten Facebookgroep
+
1 Online groepscalls
(bij minimale deelname van 3 personen)
Bij deelname van minder dan 3 personen vinden er geen groepscalls plaats en ontvang je in plaats daarvan 1 Persoonlijke online coachsessie

 

Je kunt ook in termijnen betalen

Nu € 199

Ipv €514

3 x € 67

Het is tijd voor een life changing decision

Kies jij ervoor om niks te doen en over een jaar nog steeds in dezelfde situatie te zitten als waar je nu in zit óf kies jij er nu voor om deze mogelijkheid met beide handen aan te grijpen en jezelf te gunnen dat je over een paar maanden wél staat waar jij wil staan?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het juiste moment is en ga later aan de slag met mezelf.

Dat kan natuurlijk. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaalt. Het is je tot nu toe nog niet gelukt om zelf de verandering in je leven door te voeren en je voelt de prijs daarvan nu in je dagelijks leven.

Ik geloof écht dat deze oefeningen je ontzettend kunnen helpen en als je al helemaal tot hier hebt gelezen kan het niet anders dan dat jij dat ergens ook voelt.

Upgraden met 1 op 1 coaching?

 

Wil jij naast alle tools ook graag 1 op 1 coaching met mij, waarbij we samen gaan we kijken hoe je
vanuit je hoofd in je lichaam kan zakken om de wijsheden en antwoorden die al in jou aanwezig zijn aan het licht te brengen, zodat je vanuit vertrouwen keuzes kan maken waarmee je een leven creëert zoals jij dat wil?