fbpx

Dé lichaamsgerichte oefeningen voor een diepe verbinding met jezelf

Creëer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam.

Je weet dat er meer in jou zit

 

Je bent al enige tijd bezig met verschillende vormen van bewustwording en je weet dat er een leven voor jou mogelijk is met meer ontspanning, plezier en overgave. Het lukt je alleen nog niet om vanuit diep vertrouwen te leven.

Als je getriggerd wordt kan je daarin blijven hangen totdat je in een negatieve spiraal terecht komt en dan lukt het je maar moeilijk om daaruit te komen.

Je bent moe van de interne strijd en jezelf pushen en verlangt naar een leven waarin dingen meer vanzelf gaan en je je empowered voelt.

Door middel van lichaamsgerichte oefeningen creëer je rust en een diep vertrouwen in jezelf. Je komt weer thuis in jezelf en ervaart dat je allang goed genoeg bent zoals je nu bent. Je ruimt de onrust op waardoor er ruimte komt voor diepe liefde voor jezelf en een diep vertrouwen.

Bekijk hier een sfeervideo van het programma

Laat me je vertellen wat het je brengt

 

Na het volgen van dit programma heb jij alle tools om jezelf op een lichaamsgerichte manier van onrust naar rust te brengen. 

Van ‘doen’ naar ‘zijn’ en van ‘overleven’ naar ‘leven’. 

Dit programma is een cocon waarin je thuis kan komen in jezelf. Om dat hoofd dat altijd maar doorgaat te laten rusten in het lichaam, en in je lichaam weer terug te komen bij jouw innerlijke waarheid, authenticiteit. Zodat je duidelijkheid ervaart over wat je wil. En leert hoe je in zachtheid bij jezelf aanwezig kan zijn, in liefdevolle intimiteit. Én hoe je je innerlijke kracht en zelfvertrouwen kan ervaren en vergroten.

‘Your body will never lie to you. Your mind will play tricks, but the way you feel in your heart, in your gut, is the truth’

– Miguel Ruiz –

Dit programma is voor jou als…

R

Je meer vanuit vertrouwen en zachtheid wil leven maar het nog niet lukt om je gevoel en intuïtie de ruimte te geven.

R

 Je ondanks je voornemen om meer te ontspannen toch steeds wordt ‘overgenomen’ door je neiging om in de controle modus of ‘doen’ te schieten.

R

 Je onduidelijkheid ervaart over wat je voelt en wilt en je wil hier graag meer duidelijkheid over én het zelfvertrouwen om hier ook voor te gaan staan.

R

 Je weet dat je veel te bieden hebt als je in je kracht staat en ondanks dat je hierin al stappen hebt ondernomen word je nog vaak tegengehouden door zelfkritiek.

R

 Je graag beter voor jezelf wil zorgen op alle vlakken.

Wat ik geloof

 

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een diep vertrouwen in zichzelf te voelen en vanuit ontspanning een leven te creëren waar je je gelukkig over voelt. Je weer verbinden met jezelf en alles van jezelf omarmen is de sleutel tot geluk, gezondheid en innerlijke vrijheid.

Een groot misverstand is dat je het allemaal alleen moet kunnen, dat is niet zo. Voor de meeste mensen is het krijgen van de juiste tools precies datgene dat ze nodig hebben om de verbinding met zichzelf terug te vinden en de eerste stappen te zetten in de richting die ze op willen.

Om weer in contact te komen met je lichaam, je gevoel, je vrouwelijkheid en je zachtheid werk ik met lichaamsgerichte oefeningen. Dat zijn oefeningen die de verbinding met je lichaam vergroten en veel effectiever kunnen zijn dan heel veel praten omdat we dan bepaalde dingen daarmee daadwerkelijk ervaren in plaats van praten over wat we willen ervaren.

Dit programma

 

Dit programma gaat over belichaming. Je leert je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. En een liefdevolle, nieuwsgierige houding zodat je levensenergie kan stromen. Je jezelf en het leven kunt ontvangen. Open, zacht en ontvankelijk.

‘Everything you need to know is within you. Listen. Feel. Trust the body’s wisdom.’

– Dan Millman –

Hoe ik het leerde

 

In 2013 liep ik vast na jarenlang de gangbare paden bewandeld te hebben van studeren en een carrière beginnen. Het voelde leeg, vermoeiend en oppervlakkig. Ik voelde diep van binnen dat het anders kon. Ik verlangde naar een leven vol vrijheid en plezier waarin ik helemaal mezelf kan zijn en alle golven, ups en downs, helemaal kan berijden. Een leven waarin ik mag stralen en mag huilen, een leven waarin alles gevierd wordt. Ik gooide het roer om en begon mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid en geluk.

Ik begon met yoga en mindfulness, en volgde verschillende cursussen. Daarna ging ik alleen op reis naar Nepal en India om me meer te verdiepen in yoga en meditatie. Bij terugkomst ging ik door met cursussen, deed ik ayahuasca’s, bezocht retraites, een vision quest en bezocht verschillende burn festivallen. Dit veranderde mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leefde enorm!

Maar de verandering kwam pas echt toen ik 1 op 1 coaching ontving en me onderdompelde in de wereld van tantra. Daarbij zakte ik zo diep in mijn lichaam en leerde ik uitdrukking te geven aan alles waar ik tot dan toe zo bang voor was geweest en zo veroordeeld had. De kracht van coaching waarmee ik me razendsnel bewust werd van patronen en me ontwikkelde en zoveel heb kunnen verbeteren aan mijn mindset (goud!) en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven. En de waanzinnigheid van tantra waarmee ik zoveel tools heb geïntegreerd in mijn leven om diepe verbinding met mezelf, mijn lijf en het leven te ervaren, en zowel de kracht als de zachtheid in mezelf heb gevonden.

Dit is mijn verhaal in een notendop. En alles waarin ik me heb ondergedompeld integreer ik ook in mijn coaching. Ik geloof in een lichaamsgerichte aanpak in combinatie met de bewustwording die je krijgt van coaching. En zo is bij mij de combinatie coaching & sensual practices ontstaan. Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. Coaching gaat over het stellen van goede vragen die zorgen dat je je bewust wordt van dingen waardoor je betere keuzes kan gaan maken, keuzes maken die beter passen bij wie jij bent.

Testimonials

Mariët Slagter

Het programma heeft mijn ogen geopend in de variëteit in oefeningen die op elk moment voor je lichaam kunt doen. Zoveel verschillende aspecten, zo breed inzetbaar. Het is een programma die je meeneemt je lichaam in, van geluid tot gevoel. Het laat je meer voelen en leren van je lichaam, beseffen dat het lichaam je zoveel te vertellen heeft. Maar nog meer dat je lichaam je kan ondersteunen, en zelfs voorwijzen welke kant er op gegaan mag worden.

Ingeborg Stavast

Ik vond het heel fijn om meerdere oefeningen en technieken te leren die ik in verschillende settings kan gebruiken om weer terug in mijn lijf te komen en om te ontspannen. Het is een uitgebreid programma en zo kan ik integreren wat het beste bij mij past. Ik was positief verrast door de diversiteit aan oefeningen waarvan er ook echt een aantal helemaal nieuw waren voor mij.

Elsemiek Derkman

Door het programma heb ik meer rust in mijn hoofd gekregen en heb ik geleerd hoe ik beter vanuit mijn lichaam kan voelen en denken. De verschillende oefeningen hebben hieraan bijgedragen en zijn makkelijk toe te passen in het dagelijks leven. De toegevoegde meditatie vond ik ook erg fijn.

Renée Sleegers

Ik merkte tijdens het bekijken van de videos dat ik me opnieuw weer bewust werd van hoe belangrijk het is om in contact te zijn met je eigen gevoel, de signalen van je eigenlijk lichaam.

Eline Hartgers

Ik heb met dit programma even bewust gekozen voor rust. Even stoppen met doorgaan en door
rennen maar even bewust tijd inplannen om in het lichaam te komen.

Na het volgen van dit programma ervaar jij:

 

R

 Meer ontspanning

R

Meer energie, je voelt letterlijk de levensenergie stromen en wordt wakker

R
Meer joy, je voelt de vreugde in jezelf omdat je jezelf weer voelt
R
Meer rust en aanwezigheid
R
Meer zelfliefde en tevredenheid

Dit krijg je

10 video’s met lichaamsgerichte oefeningen
+
Werkboek
+
Bonus:
3 geleide meditaties

Je kunt ook in termijnen betalen

Nu € 297

Ipv € 449

3 x € 99

Het is tijd voor een life changing decision

Kies jij ervoor om niks te doen en over een jaar nog steeds in dezelfde situatie te zitten als
waar je nu in zit óf kies jij er nu voor om deze mogelijkheid met beide handen aan te grijpen
en jezelf te gunnen dat je over een paar maanden wél staat waar jij wil staan?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor
laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het
juiste moment is en ga later aan de slag met mezelf.

Dat kan natuurlijk. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaalt. Het is je tot nu
toe nog niet gelukt om zelf de verandering in je leven door te voeren en je voelt de prijs
daarvan nu in je dagelijks leven.

Ik geloof écht dat deze oefeningen je ontzettend kunnen helpen en als je al helemaal tot hier
hebt gelezen kan het niet anders dan dat jij dat ergens ook voelt.

Upgraden met 1 op 1 coaching?

 

Wil jij naast alle tools ook graag 1 op 1 coaching met mij, waarbij we samen gaan we kijken hoe je
vanuit je hoofd in je lichaam kan zakken om de wijsheden en antwoorden die al in jou aanwezig zijn aan het licht te brengen, zodat je vanuit vertrouwen keuzes kan maken waarmee je een leven creëert zoals jij dat wil?