fbpx

‘Become the physical embodiment of your soul so you discover the woman you were always meant to be  ’

– Christiane Northrup –

Je weet dat er meer in jou zit

Je bent al een tijdje bezig met het volgen van cursussen, yoga, meditatie of andere vormen van bewustwording maar het lukt je nog niet om die fijne flow in je leven te integreren. Angst en doemdenken nemen je geregeld over waardoor je in de negatieve spiraal terechtkomt waar je moeilijk uitkomt.

Je zou zo graag een diep vertrouwen voelen waar vanuit je jezelf toestemming kan geven om te ontspannen en te ontvangen. Maar het blijft lastig omdat je steeds het gevoel hebt dat je van alles moet, en daar kan je jezelf dan weer om veroordelen.

De interne strijd maakt je moe en diep van binnen weet je dat het anders kan en mag, op een manier waarbij alles meer vanzelf gaat en veel meer vanuit zachtheid.

Jouw realiteit is nu..

Je verlangt naar een leven waarin jij voelt dat je de regie hebt en ondersteund wordt, zodat je ook eindelijk kan gaan ontspannen en genieten én kan gaan zijn wie je echt bent.

Je bent moe van de innerlijke strijd en het lijden. Je wil het leven met beide handen aangrijpen en nu eindelijk eens stappen zetten in de richting van jouw droomleven.

Je wil jezelf niet meer pushen om dingen maar voor elkaar te krijgen, dat heb je al lang genoeg gedaan, je verlangt naar een bepaalde zachtheid.

Je wil een gevoel van diep vertrouwen en in je lijf voelen en veel meer voelen wat er gebeurt en vanuit daar dingen creëren.

Je begrijpt dat er geen magische pil is waardoor je opeens ultieme joy, verbinding en genot ervaart maar dat het een proces is waarin je zelf keuzes moet maken.

Wat ik geloof

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een diep vertrouwen in zichzelf te voelen en vanuit ontspanning een leven te creëren waar je je gelukkig over voelt.
Je weer verbinden met jezelf en alles van jezelf omarmen is de sleutel tot geluk, gezondheid en innerlijke vrijheid.

Een groot misverstand is dat je het allemaal alleen moet kunnen, dat is niet zo. Voor de meeste mensen is een luisterend oor en een duwtje in de rug precies datgene dat ze nodig hebben om die ene knoop door te hakken en de eerste stappen te zetten in de richting die ze op willen.

Om weer in contact te komen met je lichaam, je gevoel, je vrouwelijkheid en je zachtheid integreer ik sensual practices in mijn coaching. Dat zijn lichaamsgerichte oefeningen die veel effectiever kunnen zijn dan heel veel praten omdat we dan bepaalde dingen daarmee daadwerkelijk ervaren in plaats van praten over wat we willen ervaren.

Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. En een liefdevolle, nieuwsgierige houding zodat je levensenergie kan stromen. Je jezelf en het leven kunt ontvangen. Open, zacht en ontvankelijk.

Je bent welkom met alles wat je bent. Samen gaan we kijken hoe je vanuit je hoofd in je lichaam kan zakken om de wijsheden en antwoorden die al in jou aanwezig zijn aan het licht te brengen zodat je vanuit vertrouwen keuzes kan maken waarmee je een leven creëert zoals jij dat wil.

‘The best gift you are ever going to give yourself is the permission to feel safe in your own skin. To feel worthy. To feel like you are enough.’

– Hannah Brencher –

Hoe ik het leerde

In 2013 liep ik vast na jarenlang de gangbare paden bewandeld te hebben van studeren en een carrière beginnen. Het voelde leeg, vermoeiend en oppervlakkig. Ik voelde diep van binnen dat het anders kon. Ik verlangde naar een leven vol vrijheid en plezier waarin ik helemaal mezelf kan zijn en alle golven, ups en downs, helemaal kan berijden. Een leven waarin ik mag stralen en mag huilen, een leven waarin alles gevierd wordt. Ik gooide het roer om en begon mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid en geluk.

Ik begon met yoga en mindfulness, en volgde verschillende cursussen. Daarna ging ik alleen op reis naar Nepal en India om me meer te verdiepen in yoga en meditatie. Bij terugkomst ging ik door met cursussen, deed ik ayahuasca’s, bezocht retraites, een vision quest en bezocht verschillende burn festivallen. Dit veranderde mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leefde enorm!

Maar de verandering kwam pas echt toen ik 1 op 1 coaching ontving en me onderdompelde in de wereld van tantra. Daarbij zakte ik zo diep in mijn lichaam en leerde ik uitdrukking te geven aan alles waar ik tot dan toe zo bang voor was geweest en zo veroordeeld had. De kracht van coaching waarmee ik me razendsnel bewust werd van patronen en me ontwikkelde en zoveel heb kunnen verbeteren aan mijn mindset (goud!) en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven. En de waanzinnigheid van tantra waarmee ik zoveel tools heb geïntegreerd in mijn leven om diepe verbinding met mezelf, mijn lijf en het leven te ervaren, en zowel de kracht als de zachtheid in mezelf heb gevonden.

Dit is mijn verhaal in een notendop. En alles waarin ik me heb ondergedompeld integreer ik ook in mijn coaching. Ik geloof in een lichaamsgerichte aanpak in combinatie met de bewustwording die je krijgt van coaching. En zo is bij mij de combinatie coaching & sensual practices ontstaan. Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. Coaching gaat over het stellen van goede vragen die zorgen dat je je bewust wordt van dingen waardoor je betere keuzes kan gaan maken, keuzes maken die beter passen bij wie jij bent.

Werkwijze

Gedurende sessies ligt de focus op lichaamsbewustzijn, bewustzijn en omgaan met gevoelens en verruiming van bewustzijn in het algemeen, want vanuit daar kan je keuzes maken die beter bij je passen.

Alles van jou is welkom, en samen gaan we onderzoeken hoe jij tot een volledigere expressie van wie je bent kan komen.

Jouw richting is altijd leidend. En ik stel vragen die jouw wijsheid aanspreken zodat je zelf met antwoorden komt die bij jou passen.

 

Kernwoorden in mijn coaching zijn

Align, Embody en Express.

In het Nederlands vertaald zou je kunnen zeggen Afstemming, Belichaming en Expressie.

Afstemmen op jouw innerlijke stem, je intuïtie. Hier weer naar jezelf luisteren en daar ruimte voor maken.

Belichaming van wat waar is voor jou. Je cellen weer wakker maken en veiligheid in jezelf creëren om het leven te ontvangen.

Expressie van jouw hele zelf, helemaal zoals je bent. En in de relatie tot de wereld om jou heen.

 

In een traject beginnen we met heel specifiek maken wat jij wil bereiken en gaan we dus een doel opstellen waar we naartoe gaan werken in de sessies, maar ook in de tijd daartussen.

Ik geloof dat alle antwoorden al aanwezig zijn in jou en ga jou dus niet vertellen wat je moet gaan doen. In plaats daarvan gaan we samen op zoek naar jouw eigen antwoorden. Dat houdt in dat ik je vragen ga stellen die soms uitdagend zijn maar er wel voor zorgen dat de antwoorden die jij nodig hebt om je doel te bereiken aan de oppervlakte komen. Ik ga je dus niet vertellen wat je moet doen, maar we gaan er samen achter komen wat jij misschien onbewust al weet wat je mag doen maar nog niet doet, of nog niet helemaal helder hebt.

Een sessie kan ook bestaan uit een oefening die ik met je doe afhankelijk van wat we tegenkomen in het traject. Die oefening zal dan bijdragen aan het bereiken van jouw hoofddoel.

Tussen de sessies door ga jij zelf aan de slag met actiepunten die uit onze coaching sessies komen, je neemt uit elke sessie minimaal 1 actiepunt mee om uit te voeren.

Daarnaast heb je natuurlijk toegang tot de geweldige online omgeving van het embodiment programma Thuiskomen in je lichaam. Deze omgeving zit bordevol video’s met oefeningen en meditaties die je geweldig gaan ondersteunen in het behalen van jouw doel.

Aan het begin van de volgende sessie checken we weer in om te kijken hoe het is gegaan en hoe het met de voortgang gaat om te zorgen dat je focus houdt en natuurlijk het resultaat behaalt dat jij wil!

Het is tijd om te gaan kiezen voor jouw innerlijke vrijheid met plezier in het leven!

Na een coachingstraject

R

Heb je meer rust in jezelf

R

Sta je meer verbinding met je lichaam en je gevoel

R

Leef je met meer zelfacceptatie en zachtheid

R

Heb je het vertrouwen en de kracht in jezelf vergroot

R

Heb je de moed om meer van jezelf te laten zien

Het is tijd voor een life changing decision

Kies jij ervoor om niks te doen en over een jaar nog steeds in dezelfde situatie te zitten als waar je nu in zit óf kies jij er nu voor om deze mogelijkheid met beide handen aan te grijpen en jezelf te gunnen dat je over een paar maanden wél staat waar jij wil staan?

Ik weet zeker dat de inner criticus ondertussen flink aan het schreeuwen is. Je kan je hierdoor laten leiden en denken: Ik vind het te duur, dus ik ga het niet doen. Of: Ik denk niet dat dit het juiste moment is en ga later aan de slag met mezelf.

Dat kan natuurlijk. Let er wel op dat je ook voor deze opties een prijs betaalt. Het is je tot nu toe nog niet gelukt om zelf de verandering in je leven door te voeren en je voelt de prijs daarvan nu in je dagelijks leven.

Ik geloof écht dat coaching je ontzettend kan helpen en als je al helemaal tot hier hebt gelezen kan het niet anders dan dat jij dat ergens ook voelt.

In een kennismakingsgesprek kunnen we samen onderzoeken of ik iets voor je kan betekenen.

‘The Church says: the body is a sin.

Science says: the body is a machine.

Advertising says: the body is a business.

The Body says: I am a fiesta.’

– Eduardo Galeano –

Testimonials

Ellen Aarts

Coachen is Gwenn op het lijf geschreven. Haar vermogen om ruimte voor jou te creëren, echt te luisteren, de juiste vragen op het juiste moment te stellen, maakt haar niet alleen een geweldig mens, maar ook een geweldige coach. Ik heb 5 sessies gehad met Gwenn en de interne shift waren enorm! Ik vind het geweldig hoe ze coaching benadert, omdat alle antwoorden al binnenin zitten, dit is zo krachtig. Het was verbluffend voor mij om te zien welke antwoorden, dankzij de coaching van Gwenn, uit mij kwamen. We hebben echt alle antwoorden in onszelf! Dit is zo empowering. Te vaak zijn we voor antwoorden afhankelijk van anderen of de buitenwereld, maar wanneer we naar binnen gaan kijken, veranderen de dingen echt. Gwenn heeft dat vertrouwen in mij versterkt. Ik raad Gwenn zeker aan om jouw coach te zijn. Je zult geen spijt krijgen!

Andrea Sturiale

Het was een geweldige ervaring om Gwenn als Coach te hebben. Ik voelde me gesteund en in goede handen. Ze stelde me elke sessie op mijn gemak en is zeer professioneel in haar uitvoering. Ze begeleidde me elke sessie met plezier, begrip en enthousiasme. Ik voelde dat ik de vrijheid had om mezelf volledig te uiten en Gwenn was er om me te begeleiden of om me nog een extra zetje te geven als dat nodig was. Ik heb veel van haar en van de sessies geleerd. Dingen over mezelf maar ook dingen als structuren, doelen, doelstellingen, hoe daar te komen en wanneer. Ik ben erg dankbaar voor deze geweldige ervaring en zo’n geweldige coach.

Carolina Escobar

Dankzij de coaching die ik van Gwenn hebt ontvangen heb ik mijn doelen en uitdagingen helder gekregen en begrijp ik beter wie ik ben en hoe ik mijn dromen kan verwezenlijken. Het heeft me geholpen om mezelf te begrijpen en mentale obstakels op te ruimen. Gwenn luistert zonder oordeel en begeleidt zonder grenzen. Ik voelde me erg op mijn gemak tijdens onze sessies dankzij haar liefdevolle aandacht. Haar begeleiding is zeer waardevol voor mij geweest en ik kan haar van harte aanbevelen!

Sharon Dolereit

Gwenn is an amazing coach who has helped me gain clarity and motivation to focus on my life and business goals.  I feel very comfortable working with her as Gwenn holds a very safe space so that I can connect deeper to my self and feel empowered.  She understood the challenges I faced and asked great questions that opened up different options and possibilities for me.  I would recommend Gwenn to anyone who is wanting to move forward and achieve great results.  Her coaching abilities and talents will help you propel further and faster.

Ruben Roossen

Voor mij was het een coachingstraject waar ik veel van heb geleerd. Het duidelijker stellen van mijn doelen en het opdelen van mijn doelen in subdoelen is een van de dingen die ik meeneem. Ook de rust, en de relaxte sfeer die Gwenn aan de sessies gaf, hebben me enorm geholpen. Goed kunnen luisteren en tegelijkertijd de juiste dingen op het juiste moment vragen. Dat is een talent dat Gwenn heeft als coach! Door de sessies die we hebben gehad, heb ik meer rust in mijn hoofd en is mijn weekschema veel beter georganiseerd.

Matthew Kovacevic

I’ve had the privilege of working with Gwenn, and my does she deliver! Not only is Gwenn extremely client and goal oriented, Gwenn is extremely inquisitive, compassionate and driven in the process. Gwenn has the ability to really unravel your vision, of what is deeply meaningful and important to you, and then ask deep, laser like questions to uncover where I was feeling stuck. She held the space for me to be really vulnerable especially on difficult topics, and finally, unlock the tools and skillsets needed to take control back in a systematic and solution based manner.

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden?

Laat hiernaast een bericht met je gegevens achter en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lichaamsgerichte inspiratie ontvangen via de mail? Maar niet elke dag of elke week? Dan is deze nieuwsbrief voor jou! Vul je gegevens in en meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!