fbpx

Je aanmelding is gelukt!

Je aanvraag voor de videoserie is helemaal goed gelukt! Deze is op dit moment op weg naar jouw inbox. Controleer voor de zekerheid je ongewenste mailbox.

Terwijl je hierop wacht wil ik je alvast iets vertellen over lichaamsgerichte oefeningen die mijn leven veranderd hebben.

Misschien heb je al wel het een en ander aan cursussen gevolgd en beoefen je regelmatig yoga en meditatie. En heb je op die manier al geproefd van de ontspanning en rust die de verbinding met je lichaam je kunnen geven.

Lichaamsgerichte oefeningen zijn dé manier om jezelf van onrust naar rust te brengen, van ‘doen’ naar ‘zijn’ en van ‘overleven’ naar ‘leven’.

Om je hier op een fijne manier kennis mee te laten maken en je te laten ervaren wat deze oefeningen voor jou kunnen betekenen heb ik hieronder een waardevol en laagdrempelig aanbod.

Introductie in lichaamsgerichte oefeningen + 1
transformerende oefening

Ervaar hoe je zelf een cocon kan creëren waarin je thuis kan komen in jezelf. Om dat hoofd dat altijd
maar doorgaat te laten rusten in het lichaam, en in je lichaam weer terug te komen bij jouw innerlijke waarheid, authenticiteit. Zodat je duidelijkheid ervaart over wat je wil. En leert hoe je in zachtheid bij jezelf aanwezig kan zijn, in liefdevolle intimiteit. Én hoe je je innerlijke kracht en zelfvertrouwen kan ervaren en vergroten.

Nu tijdelijk voor €25,-

 

Je weet dat er meer in jou zit

 

Je bent al enige tijd bezig met verschillende vormen van bewustwording en je weet dat er een leven voor jou mogelijk is met meer ontspanning, plezier en overgave. Het lukt je alleen nog niet om vanuit diep vertrouwen te leven.

Als je getriggerd wordt kan je daarin blijven hangen totdat je in een negatieve spiraal terecht komt en dan lukt het je maar moeilijk om daaruit te komen.

Je bent moe van de interne strijd en jezelf pushen en verlangt naar een leven waarin dingen meer vanzelf gaan en je je empowered voelt.

Door middel van lichaamsgerichte oefeningen creëer je rust en een diep vertrouwen in jezelf. Je komt weer thuis in jezelf en ervaart dat je allang goed genoeg bent zoals je nu bent. Je ruimt de onrust op waardoor er ruimte komt voor diepe liefde voor jezelf en een diep vertrouwen.

Hoe ik het leerde

 

In 2013 liep ik vast na jarenlang de gangbare paden bewandeld te hebben van studeren en een carrière beginnen. Het voelde leeg, vermoeiend en oppervlakkig. Ik voelde diep van binnen dat het anders kon. Ik verlangde naar een leven vol vrijheid en plezier waarin ik helemaal mezelf kan zijn en alle golven, ups en downs, helemaal kan berijden. Een leven waarin ik mag stralen en mag huilen, een leven waarin alles gevierd wordt. Ik gooide het roer om en begon mijn zoektocht naar innerlijke vrijheid en geluk.

Ik begon met yoga en mindfulness, en volgde verschillende cursussen. Daarna ging ik alleen op reis naar Nepal en India om me meer te verdiepen in yoga en meditatie. Bij terugkomst ging ik door met cursussen, deed ik ayahuasca’s, bezocht retraites, een vision quest en bezocht verschillende burn festivallen. Dit veranderde mijn kijk op het leven en de manier waarop ik leefde enorm!

Maar de verandering kwam pas echt toen ik 1 op 1 coaching ontving en me onderdompelde in de wereld van tantra. Daarbij zakte ik zo diep in mijn lichaam en leerde ik uitdrukking te geven aan alles waar ik tot dan toe zo bang voor was geweest en zo veroordeeld had. De kracht van coaching waarmee ik me razendsnel bewust werd van patronen en me ontwikkelde en zoveel heb kunnen verbeteren aan mijn mindset (goud!) en verantwoordelijkheid ben gaan nemen voor mijn leven. En de waanzinnigheid van tantra waarmee ik zoveel tools heb geïntegreerd in mijn leven om diepe verbinding met mezelf, mijn lijf en het leven te ervaren, en zowel de kracht als de zachtheid in mezelf heb gevonden.

Dit is mijn verhaal in een notendop. En alles waarin ik me heb ondergedompeld integreer ik ook in mijn coaching. Ik geloof in een lichaamsgerichte aanpak in combinatie met de bewustwording die je krijgt van coaching. En zo is bij mij de combinatie coaching & sensual practices ontstaan. Sensual practices gaan over belichaming. Je cellen wakker maken, weer meer gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. Coaching gaat over het stellen van goede vragen die zorgen dat je je bewust wordt van dingen waardoor je betere keuzes kan gaan maken, keuzes maken die beter passen bij wie jij bent.

Klik hier om mijn hele verhaal te lezen

Wat ik geloof

Ik geloof dat het voor iedereen mogelijk is om een diep vertrouwen in zichzelf te voelen en
vanuit ontspanning een leven te creëren waar je je gelukkig over voelt. Je weer verbinden met jezelf en alles van jezelf omarmen is de sleutel tot geluk, gezondheid en innerlijke vrijheid.

Een groot misverstand is dat je het allemaal alleen moet kunnen, dat is niet zo. Voor de meeste mensen is het krijgen van de juiste tools precies datgene dat ze nodig hebben om de verbinding met zichzelf terug te vinden en de eerste stappen te zetten in de richting die ze op willen.

Om weer in contact te komen met je lichaam, je gevoel, je vrouwelijkheid en je zachtheid werk ik met lichaamsgerichte oefeningen. Dat zijn oefeningen die de verbinding met je lichaam vergroten en veel effectiever kunnen zijn dan heel veel praten omdat we dan bepaalde dingen daarmee daadwerkelijk ervaren in plaats van praten over wat we willen ervaren.

Met lichaamsgerichte oefeningen leer je je cellen wakker maken, weer meer te gaan voelen. Bedding geven aan jezelf en je emoties. Het gaat over kracht en veiligheid in jezelf. En een liefdevolle, nieuwsgierige houding zodat je levensenergie kan stromen. Je jezelf en het leven kunt ontvangen. Open, zacht en ontvankelijk.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Lichaamsgerichte inspiratie ontvangen via de mail? Maar niet elke dag of elke week? Dan is deze nieuwsbrief voor jou! Vul je gegevens in en meld je aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

Je bent ingeschreven voor de nieuwsbrief!